ons 03 juni

|

Fristadstorget

Internationella Matmarknaden

Internationella matmarknaden erbjuder precis som namnet antyder mat, men också hantverk. Marknaden besöker årligen cirka 30 städer runt om i Sverige.

Vi ses där!
Gå till startsida
Internationella Matmarknaden

Tid och plats

03 juni 2020 10:00 – 19:00

Fristadstorget, Fristadstorget, 632 20 Eskilstuna, Sverige

Om evenemanget

Den populära matmarknaden International Food Festival har arrangerats på Fristadstorget i Eskilstuna i över 10 år. I år finns den på Fristadstorget 3-6 juni.

Australiensisk känguruburgare, äkta spansk paella, franska ostar och mycket mer. Under fyra dagar i början av juni kommer smakupplevelser från mer än 30 utställare och 15 länder att trängas på Fristadstorget i Eskilstuna.

En välbesökt och uppskattad marknad för kurrande magar och gourmander. Internationella matmarknaden erbjuder precis som namnet antyder mat, men också hantverk. Marknaden besöker årligen cirka 30 städer runt om i Sverige. Lokalt här i Eskilstuna har International Food Festival varit väldigt uppskattat och ett välbesökt evenemang.

Marknaden levererar ett spännande utbud med stor variation, där alla råvaror är färska och lokalproducerade i respektive land. Det bjuds på varm, tillagad mat, likväl som ostar, korvar, bakverk, choklad och mängder av andra delikatesser. Det är det prisbelönta Englandsbaserade företaget Group Geraud som står bakom International Street Market.

Tips! Ta ut kontanter i förtid eller betala med swish.

Välkommen, kom hungrig!

Dela detta evenemang