top of page

Position Eskilstuna

Position Eskilstunas syfte är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen för att öka Eskilstunas attraktionskraft. Föreningens mål är att vara ett oberoende aktivt nätverk som verkar för bättre förutsättningar för Eskilstunas näringsliv samt att bidra till att marknadsföra Eskilstuna Kommun som arbetsplats, handelsplats, bostadsort och besöksmål. Föreningens vision är att Eskilstuna växer och stärker näringslivet.

 

Vem kan vara medlem?

Föreningen vänder sig till organisationer, företag, föreningar och myndigheter som i sina verksamheter verkar i Eskilstuna Kommun. Oavsett vilket bransch eller näring ni verkar inom har ni nytta av ett starkt näringsliv som alla arbetar för en attraktivare stad och levande stadskärna.  

 

Föreningen samverkar väldigt nära Hotell och Restaurang Föreningen, Destination Eskilstuna, Affärsplan Eskilstuna och Eskilstuna Kommun. 

 

Position Eskilstuna är en fusion mellan Cityföreningen i Eskilstuna och Destination Eskilstuna Näringsliv Ekonomisk förening (DeNef). Föreningen har idag 100 medlemmar.

Vår styrelse

Fredrik Wargholm

ORDFÖRANDE

Konsult inom försäljning, marknadsföring, PR och affärsutveckling. 

Fredrik har en bakgrund som civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har tidigare varit evenemangschef i Eskilstuna samt arbetat med utveckling inom olika områden. 

Anders Lundberg

LEDAMOT

Yrkeslärare på Zetterbergsgymnasiet Handels- och administrationsprogrammet.

Anders undervisar bland annat i service, bemötande och försäljning. Han var tidigare butikschef på Stadium i 21:an med engagemang i Eskilstuna innerstad och har arbetat 10 år på Stadium i Tuna Park. Anders vill bidra med erfarenhet av att driva butik i centrum i tuffa tider och skapa tillfällen för eleverna i skolan att engagera sig i näringslivet i Eskilstuna. 

Anders Orre

LEDAMOT

Kommersiell fastighetsförvaltare på Corem och inbiten eskilstunabo.

Anders har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen inom den kommunala och privata sektorn samt som egen företagare.  Han har arbetat mycket med fastighets-, stadsdels- och ortsutveckling genom åren. Målet är att kunna bidra till att ändra bilden av staden. Eskilstuna skall vara en stad man väljer att leva, verka och bo i.

Alexander Lundvall

LEDAMOT

Född och uppväxt i Eskilstuna med en stark tro på stadens framtid.

Alexander har en bakgrund i kommunpolitiken och flertalet ideella organisationer i staden.  Han vill bidra till att involvera fastighetsägarna i stadens utveckling och synliggöra hur bra Eskilstuna är som bostadsort.  Alexander driver ett antal lokala fastighetsprojekt.

Emma Persson

LEDAMOT

Butiksägare

Emma äger och driver Guldbutiken Tre smeder sedan sex år tillbaka och har varit på samma plats i Cityhuset de senaste 12 åren.

Hon har lång erfarenhet av centrumhandel, och brinner för vår innerstad och dess möjligheter att samla människor till en trevlig plats.

Emma hoppas att kunna bidra med ett positivt tänk kring Eskilstunas handel och att få lokalinvånarna att känna stolthet för sin stad.

Lisa Axelsson

LEDAMOT

Delägare Wrun Inredningsbyrå

Lisa är delägare i Wrun Inredningsbyrå och har ett öga för design och marknadsföring.  

Med utveckling som största intresse så finns det inget annat än att älska att se att Eskilstuna genomgår en dynamisk utveckling. Lisa vill bidra till den dynamiska utvecklingen och inspirera andra till att känna stolthet för Eskilstuna som stad!

Mathilde Stavehaug

LEDAMOT

Artist, konferencier, producent samt VD för Eskilstunarevyn som brinner för musik, scenkonst och underhållning och har trots sin unga ålder gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen. Hon vill ta Broadway till Eskilstuna och drömmer om att skapa ett Eskilstuna som utstrålar vad hon själv tror på: att allt är möjligt.

Micael Peterson

LEDAMOT

Inkluderingsansvarig på RF-SISU Sörmland med stort hjärta för integrationsfrågor inom idrotten. Arbetar också som samordnare för rörelsesatsningen i skolan samt projektledare för Idrottens Dag. Vill bidra till att Eskilstuna blir en stad där besökarna inte bara kommer och tittar på idrott, utan också komma hit för att utöva idrott.

Tintin Jennsjö

LEDAMOT

Driver Comfort Hotel Eskilstuna. 

Tintin är född och uppväxt i Eskilstuna och har mångårig erfarenhet från arbete inom besöksnäringen. Hon vill bidra till att göra Eskilstuna till ett attraktivt besöksmål både för förstagångsbesökare och återkommande besökare till staden. 

Veronica Gustafsson

LEDAMOT

Centrumchef på Tuna Park. 

Veronica har ett stort engagemang för Eskilstuna och vill gärna bidra till att Eskilstuna blir en attraktivare stad att leva och bo i, både genom sitt yrke men också genom sitt engagemang i olika styrelser och nätverk.  HonHar lång erfarenhet från ledande positioner inom besöksnäringen både inom hotell och handel. Styrelseledamot i Destination Eskilstuna.

bottom of page