ESKILSTUNA VÄRDSKAPSUTBILDNING

BIld Värdskapsutbildning.jpeg
Välkommen till Eskilstunas digitala värdskapsutbildning

Värdskapsutbildningen riktar sig till frontpersonal inom handel och besöksnäring i Eskilstuna och ska på lång sikt stärka den lokala handeln och destinationen för ökad konkurrenskraft. Utbildningen är helt kostnadsfri.

Värdskapsutbildningen är helt digital och deltagaren genomför utbildningen i sin egen takt. Utbildningen är kostnadsfri för deltagande företag och målsättningen är att samtliga personer som är verksamma inom lokal handel och besöksnäring i Eskilstuna ska genomföra utbildningen.

Utbildningen är framtagen av Position Eskilstuna, Destination Eskilstuna och Yobber. Utbildningen är helt digital och du gör den i din egen takt. 

 

Syftet med den här utbildningen är att ge dig som ofta möter besökare i vår stad, en grundläggande utbildning om allt Eskilstuna har att erbjuda. Men den innehåller också tips om hur man bemöter människor i sin yrkesroll och mycket mer.

 

En småbarnsfamilj kanske frågar om tips på ett barnvänligt museum, ett pensionärspar vill veta var man köper ekologiskt surdegsbröd och en historietörstande turist vill veta var de äldsta fornlämningarna finns. Du kommer kunna föra vidare spännande historia och ovärderliga tips till besökare när du läst utbildningen. 

 

Det finns tre utbildningstakter och det innebär att du kommer få utbildningen skickad till din mejl: lite varje dag, var tredje dag eller var femte dag. Oavsett vad du väljer kommer du kunna genomföra utbildningen i din egen takt och har upp till

7 månader på dig att slutföra utbildningen. Du kan anmäla dig när som helst under utbildningens gång, om det är en bit in i utbildningen så får du alla delar som hittills skickats ut mailade till dig i ett svep.

Du ser de olika hastigheternas startdatum här nedan.

Observera att du påbörja en utbildning mitt i en period, du får bara alla delar som dittills skickats ut till din mail på en gång.

 

När du är klar kommer du få ett diplom.

Här signar du upp dig för utbildningen, du väljer själv den takt som passar dig!

 

Nästa startdatum 22 november

Nästa startdatum 8 november

 

Nästa startdatum 5 september 2023

Har du frågor om utbildningen är du varmt välkommen att mejla info@eskilstunavardskapsutbildning.se

KOSTNADSFRITT UTBILDNINGSPAKET TILL DIG SOM AKTÖR I ESKILSTUNA

Nu har ni möjlighet att kompetensutveckla ert företag i digital marknadsföring.Vill du bli bättre på sociala medier och möjligheterna att öka din försäljning? Nu finns en digital utbildning som alla aktörer i Eskilstuna kan ta del av, helt kostnadsfritt.

Du ser varje avsnitt som korta filmer, laddar ner pdf:er med instruktioner och tips och får länkar till sidor, resurser och tips på verktyg. Du kan göra allt i din egen takt och du kan se filmerna hur många gånger du själv vill.

Utbildningen innehåller följande kapitel: 

 

  • Instagram inkl reels och guider

  • Google My Business

  • Sökordsoptimering

  • Google Ads

  • Google Analytics

  • Tripadvisor

  • Facebook för företag

  • Visual Merchandising/skyltning

För att ta del av utbildningen fyller du i formuläret nedan så får du ett mejl tillbaka av med instruktioner och inlogg.

Utbildningen är framtagen av Citykompetens, ett samarbete mellan flera olika städer och ett led i arbetet med att möta digitaliseringen samt att få alla aktörer i Eskilstuna att stå bättre rustat för framtiden.

Bakom initiativet här i Eskilstuna står Position Eskilstuna, Kompetensgallerian och Nyföretagarcentrum.

Nyföretagarcentrum erbjuder ytterligare hjälp genom personlig och kostnadsfri rådgivning för just din verksamhet. 

Vill du boka tid för rådgivning hos Nyföretagarcentrum gör du det här

Fyll i formuläret för att ta del av utbildningarna 
citykompetens.se.png